2 dl jäisiä mangon ja ananaksen paloja
3 persikan puolikasta
½ omena
lime- tai sitruunamehua
loraus vettä
PINNALLE
3 persikan puolikasta
½ omena
lime- tai sitruunamehua
loraus vettä
PINNALLE
mysliä
½ omena
VALMISTUS
1. Pilko omena ja persikat pienemmiksi paloiksi.
2. Laita hedelmät ja sitruunamehu tehosekoittimeen tai soseuta sauvasekoittimella.
3. Lisää sekaan vettä (tai muuta nestettä), jotta seokseen saadaan sopiva koostumus.
4. Kaada kulhoon ja lisää päälle omenan paloja sekä mysliä.
5. Nauti.
½ omena
VALMISTUS
1. Pilko omena ja persikat pienemmiksi paloiksi.
2. Laita hedelmät ja sitruunamehu tehosekoittimeen tai soseuta sauvasekoittimella.
3. Lisää sekaan vettä (tai muuta nestettä), jotta seokseen saadaan sopiva koostumus.
4. Kaada kulhoon ja lisää päälle omenan paloja sekä mysliä.
5. Nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti